Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Kosebamse med sjel

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 7. oktober , 2017 kl. 15:58

Rufus er en utrolig fyr. Han kan få de aller fleste til å trekke på smilebåndet. De aller fleste svarer når han snakker til de også, noe som er ganske morsomt til tider ettersom han tross alt «bare» er en kosebamse.

Selv ser jeg på ham som mye mer enn en kosebamse. I mine øyne har Rufus sjel og han er tvers igjennom en trivelig fyr. Han er en av mine aller beste venner og han er alltid med meg med unntak av når jeg sover. De to minste har ham nemlig på skift da. Annenhver dag sover han hos hver av de to.

Første gang jeg traff Rufus hang han på et stativ med andre nøkkelringer i gavebutikken på Namsskogan Familiepark. Han så så trist ut der han hang og noe ved ham traff meg liksom i hjertet og jeg måtte bare kjøpe ham. Han skulle egentlig ha jobben me å passe på nøklene mine, men den jobben er han pensjonert fra for lenge siden og vi har «operert» vekk nøkkelringen. Han er veldig glad i klær og får ofte nye klær som jeg syr selv. Det har liksom blitt en ekstra hobby. Pirkete men gøy.

Han fikk tidlig en stemme og sier mye rart. Han kan være morsom og tullete, men også alvorlig og full av visdom. Han kan erte litt, men er aldri slem. For meg er han omtrent som et familiemedlem og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg mistet ham. Det er sikkert mange som synes jeg er tullete som har en bamse som prater. Alle ser jo selvfølgelig at det er jeg som prater, men likevel så ser de fleste på han og svarer ham direkte. Det er ekstra gøy.

Som jeg sa så er Rufus med meg overalt og det inkluderer alle kontroller og behandlinger på kreftklinikken og på sykehuset. Noen ganger ligger han i lomma, men som regel sitter han på fanget mens jeg får behandling. Han har også pratet med Guri på kreftklinikken og hun synes han er en morsom fyr. Rufus er litt fornærmet fordi hun glemmer navnet hans og kalte ham Sofus en gang da :)

Rufus er veldig flink til å muntre opp andre og nettopp derfor er han så viktig for tiden. Han gjør oss alle godt.

Rufus har sin egen instagramkonto, SuperRufus, og der blir det lagt ut bilder og videoer av ham. Han har også egen side på Facebook, SuperRufus, der det også blir lagt ut bilder og videoer. Han har i tillegg RufusShow som blir lagt ut der. Nå har showet hatt en pause en liten stund, men det er planer om at det skal komme sterkt tilbake :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.