Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Dagen i dag

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 11. oktober , 2017 kl. 18:56

Dagen i dag har vært en fin dag. Jeg har mange fine dager jeg for så vidt, men den i dag var ekstra fin. Vi har hatt besøk av mamma og Emil i tillegg til at Karin-Marie og Johannes har vært her nå på høstferie siden lørdag. De dro hjem sammen med mamma og Emil i dag.

Dagen var planlagt på forhånd og vi tok turen til Bakstein for å gå en tur der. Jeg hadde bakt boller i går som ble med i tursekken sammen med saft og engangskopper. Vi kjørte herifra og til Fevåg hvor vi parkerte ovenfor der betongskipet Crete Joist ligger for å gå derfra. Det er vel vanlig å parkere litt lenger unna, men jeg greier ikke å gå så langt derfor velger vi å kjøre litt nærmere og satse på at det går bra å parkere på det lille innhuket i veien ved Crete Joist. Ingen som har klaget ennå i alle fall.

Da vi kom frem og hadde parkert gikk vi ned til Crete Joist og kikke litt da Emil var så ivrig på å se på skipet. Var visst imponerende med en båt laget av betong. Skjønner ikke helt hvordan den noen gang kan ha holdt seg oppå vannet, men større undere har vel skjedd. Mens vi gikk rundt der nede samlet noen av oss noen steiner som vi synes var fine. Johannes fant et par små krabber som han holdt i hånden før han slapp de fri igjen. Så tuslet vi opp til veien igjen og fortsatte mot den fine turveien på Bakstein.

 

Det ble en stopp ved bukkene bruse for det var visst ekstra gøy å sitte på bukkene i dag. Emil som aldri har vært med før så i alle fall ut til å trives. Johannes og Karin-Marie tok en hvil på hjertebenken og spiste en bolle før vi gikk videre. Vi tuslet videre til vi kom til trollkjerringa. Der er det en så fin rasteplass som vi pleier å stoppe på. Der satte vi oss ned for å kose oss med saft og boller. Ble ikke lange stunden i dag for det blåste så fryktelig, men vi koste oss likevel. Etterpå tuslet vi tilbake til bilene og kjørte hjem.

Da vi kom hjem lagde vi middag. Så kunne vi kose oss med lasagne, salat og hvitløksbrød. Etter middagen ble det muffins som Hildur Amalie bakte i går. Dessverre tar alle dager slutt og etter at vi hadde kost oss en god stund kjørte de hjem til byen. Håper det ikke blir lenge til neste gang vi møtes.

 

Dagen i dag har vært en fin dag. Jeg har kost meg masse. Det gir meg så mye å være sammen med familien. Jeg føler at jeg får mer overskudd når vi kan gå på en sånn tur og bare kose oss sammen. Prate og ha det gøy. Den sterke vinden gjorde kanskje at vi ble kalde utenpå, men inni er i alle fall jeg varm. Varm av kjærligheten jeg føler for alle i familien. Det er så godt å være sammen med de. Håper vi får mange, mange år sammen. Og ikke minst håper jeg at vi får mange flere sånne turer sammen.

Nok en gang kjenner jeg på hvor heldig jeg er. Heldig for jeg har en flott familie som jeg kan tilbringe tid med. En flott familie som vil tilbringe tid med meg. Det er ikke alle forunt. Det er mange som sitter alene og ikke har noen. Jeg skulle ønske alle var like heldige som meg. Det er lett å glemme sykdom og plager når man har så mange flotte rundt seg. Så tusen takk kjære familie for at dere er der. Jeg er utrolig glad i dere.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.