Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Holder Motet oppe

Kategori: Uncategorized | 1 kommentar » - Skrevet mandag 16. oktober , 2017 kl. 11:53

Hei allesammen.

Først og fremst vil jeg bare beklage at det har vært noen dager uten innlegg nå. Etter torsdagens cellegiftkur har jeg dessverre ikke vært i skriveform. Har vært slapp og en liten forkjølelse sammen med cellegiftkuren slo meg nok ut litt mer enn håpet. Nå er formen litt på tur opp så jeg satser på at det går bedre fremover.

Cellegiftkuren gikk ellers som forventet og ettersom det var høstferie så var Hildur Amalie og Einar Wessel med. Det vil si Hildur Amalie var med meg hele tiden og Einar Wessel var litt sammen med Else som skulle ta noen blodprøver. De stakk innom på slutten av kuren. Hildur Amalie og jeg fikk kakao av Guri. Guri tar alltid så godt vare på oss og denne dagen var Guri veldig opptatt av at mamma hadde vært innom med blomster til henne dagen før. Hun satte nok veldig stor pris på det fikk jeg inntrykk av. Det er sikkert en god følelse å bli satt pris på. Og jeg føler meg så godt ivaretatt av Guri så det er absolutt fortjent med en liten oppmerksomhet. Jeg er glad for at mamma ga henne blomster. Hun skrøt veldig av buketten og sa hun ble overrasket.

Selv om formen har vært heller dårlig så holder jeg likevel motet oppe og jeg har prøvd å holde fokus på å være positiv, selv om jeg kanskje ikke er den enkleste å leve med når formen ikke er på topp. Kjenner med meg selv at jeg tåler litt mindre og kanskje blir litt fortere irritert. Det må jeg jobbe litt med kjenner jeg.  Uansett så prøver jeg i alle fall å være meg selv så mye som mulig og jeg har hatt det gøy disse dagene også.

Været ute nå er det dessverre lite å gjøre med og jeg kan fint forstå at enkelte blir både deprimerte og humørsyke av det. Selv er jeg vel ikke fullt så avhengig av været for å være lykkelig. Lykken kommer innenfra den mener jeg og jeg kjenner at min indre styrke bobler til tider. Det er kanskje litt merkelig, men jeg føler at motgangen gjør meg sterkere og at jeg stiller bedre nå enn jeg gjorde før. Psykisk i alle fall, det fysiske er kanskje ikke mye å skryte av for tiden. Håpet er at det kommer seg det også. Akkurat det kan være væravhengig da jeg har en kropp som ikke bare kreften liker, men som også leddgikt og annet revmatisk liker. Så høstregnet og kulde er ikke akkurat deilig for kroppen. Likevel holder jeg motet oppe og velger å være positiv.

En ting som er positivt med at det nå nærmer seg vinter, er at det også nærmer seg jul. Jeg gleder meg så utrolig mye til jul i år. Kan ikke huske sist jeg følte en slik glede over at det snart er jul. Føler meg nesten som en unge. Med det unntak av at det ikke er gavene jeg gleder meg til. Jeg gleder meg til alt som har med jula å gjøre og mest av alt familiekos. Vi koser oss som familie ellers også, men det er liksom noe spesielt med jula. Har tenkt litt på det med at jeg gleder meg så veldig i år og tror kanskje at noe av grunner at jeg i februar trodde at jeg hadde opplevd min siste jul. Min siste alt egentlig. Jeg hadde rett og slett ikke forventet at jeg skulle leve til jul. Nå er det jo selvfølgelig ingen garanti for det nå helle, men det har man jo aldri noen garanti for egentlig. Men det er ingen større fare for at jeg ikke skal få oppleve julen enn tidligere i alle fall.

Og jeg gleder meg virkelig. Først og fremst gleder jeg meg til å begynne å pynte til jul. Kunne begynt nå jeg, men er ikke blitt helt skrullete riktig ennå da :p 1. Desember kommer jeg i alle fall til å være fullt i gang med pynting. Og etter det blir det julebakst, noe jeg også gleder meg til. Det er noe ungene liker å være med på også og det blir vel de samme sortene julebakst som tidligere om vi ikke finner på noe nytt også. Planen så langt er i alle fall hasselnøttopper, sandnøtter, silkekaker, krumkaker og kanskje noen risboller. Kanskje finner vi på noe annet også.

Vi har invitert mamma og Per Gunnar til julefeiring hos oss i år og jeg håper virkelig at de kan komme. Det blir liksom ekstra koselig da. Vil jo gjerne ha mamman min her. Føler at vi har fått et nytt og bedre forhold nå etter at jeg ble syk. Mamma er til stor hjelp for meg og jeg finner mye styrke i henne. Glad i deg mamma :)

Jeg gleder meg til snøen kommer også og jeg håper på masse snø. Håper vi får til mye lek i snøen i år. Vi har iallfall planer om noen fine turer oppi skogen her for å ake, gå på ski, kjøre snowboard og tenne bål og grille pølser. Det blir vel med kakao også tenker jeg. Gleder meg.

Enn så lenge får jeg bare prøve å kose meg så mye jeg får til mens jeg venter på vinteren og jula.

I morgen skal vi i kirken for da er det SuperTirsdag og det er noe jeg ser fram til. Jeg trives så godt i kirka. Får en helt spesiell følelse av ro der selv om kirken på SuperTirsdag er fylt med barn som synger og leker. Det er ikke sånn at jeg må være i kirka for å føle meg nær Gud, men likevel føler jeg at det er ekstra godt å være der. Gud er med meg overalt, men jeg liker meg i kirken. Vi skulle egentlig i kirken i går, men det ble det dessverre ikke noe av. Skulle gjerne vært der, men det kommer da flere muligheter. På julaften skal vi iallfall i kirken. Det er så koselig.

Det får være alt for denne gang, men det kommer mer om ikke så altfor lenge. Nyt dagen alle sammen og vis alle du er glad i at du er glad i dem :)

Annonser

Kommentarer

  1. Tine sier:

    Kanskje vi skal gjennoppta tradisjonen om å feire nyttår sammen?
    😘😍❤

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.