Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Tv aksjon

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 22. oktober , 2017 kl. 19:16

Vi har de siste to årene vært bøssebærere for tv aksjonen, men i år valgte jeg å si nei da jeg var usikker på hvordan formen ville være. Tror nok jeg gjorde et klokt valg selv om det å være bøssebærer egentlig er veldig givende. Kanskje svarer jeg ja om jeg blir spurt igjen ved en senere anledning.

Årets tv aksjon er iallefall viktig synes jeg da den er til inntekt for undervisning til barn i land rammet av krig og konflikt. God undervisning er så viktig for alle barns fremtid og kanskje ekstra viktig for disse barna.

Vi fikk ikke gitt til bøssebæreren i år så da vippset vi litt istedenfor. I tillegg fant vi en måte for ungene å bidra på. Jeg leste nemlig et sted på nettet at man kunne legge ut tegninger på instagram merket med #NRKtegning så ville det bli gitt 10 kr per tegning til aksjonen. Så jeg satte barna igang med å tegne. Tegningene ble selvfølgelig lagt ut på instagram med riktig #. Jeg tegnet jeg også og la ut. Da føler man liksom at man har bidratt litt likevel selv om vi ikke gikk med bøsse i år.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.