Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Trist dag

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 24. oktober , 2017 kl. 09:31

I går ble verden et fattigere sted, et mørkere sted. Tine, en av mine aller beste venner gjennom tidene forlot oss.

Mine dypeste medfølelse og varme tanker går spesielt til hennes mor Jill og hennes mormor Erni, men også til resten av familien og alle Tines venner. En liten blomsteroppmerksomhet har jeg bestilt til hennes mor og jeg håper den kommer fram. Det er kanskje ikke så mye trøst i noen blomster, men jeg ville hun skulle vite at vi tenker på henne i alle fall.

Tine var en humørspreder av rang og vi hadde mange flotte stunder sammen. Selv om vi de seneste år ikke hadde like mye kontakt sånn i levende live så var vi likevel der for hverandre og jeg satte veldig stor pris på Tine som en venn. Vi var alle glade i Tine og hun var alltid så glad da hun var på besøk hos oss. Jeg vet at hun var glad i oss også.

 

Dessverre var ikke livet så snilt med Tine, hun slet i mange år psykisk og hadde også alvorlig spiseforstyrrelse. Hennes psykiske plager gjorde dessverre at hun ble et enkelt «bytte» for enkelte som en periode kalte seg hennes venner og det at de ikke stoppet å plage henne hjalp vel ikke akkurat.

Nå er Tine borte og vi som var så glade i henne må leve med savnet. Det jeg kommer til å savne aller mest er smilet hennes. Tine smilte mye til tross for en vanskelig hverdag og i min bok gjør det Tine til en helt. Tine var også en varm og omsorgsfull person som brydde seg om andre. Hun satte ofte andres lykke foran sin egen. Hun var en forkjemper for rettferdighet og sto ofte fram for det hun brann for.

 

Kjære Tine,

Jeg er så glad for at jeg ble kjent med deg. Jeg husker fremdeles første gang jeg traff deg. Den irriterende, innpåslitne jenta som alltid hang rundt ponniene på Hårstad. Ja, det var sånn mange så på deg på den tiden for du kunne vel være litt innpåsliten og du hadde vel en relativt stor oppmerksomhetstrang. Skal ikke si at jeg ikke tenkte noen sånne tanker, men det tok iallfall ikke lang tid før jeg så deg for den du var. Ei snill, hjelpsom og varm jente som alltid var der. Du var dårlig til å holde på hemmeligheter den gangen husker, jeg og ville man ikke at alle skulle vite det så var ikke du rette person å betro seg til. Nå i ettertid tenker jeg at det var en måte å få litt oppmerksomhet på, for det var noe du lengtet etter den gang. Du hadde det tøft med deg selv allerede da, men det visste vi ikke. Jeg vet det nå fordi du har fortalt meg det, men den gangen trodde jeg du hadde det bra.

Jeg husker at du stort sett alltid var blid og vi ble raskt gode venner. Du hjalp meg alltid mye da jeg var på jobb og jeg satte stor pris på det. Du hjalp alle du for det var sånn du var. Ponninene på Hårstad betydde mye for deg og du tilbringte mye av tiden i stallen hos dem og spesielt hos Oluf. Oluf var favoritten din og jeg er ganske sikker på at du var hans også. Han ble alltid glad da du kom.

Senere dro vi på en del harryturer til Sverige sammen og det var alltid så koslig. Husker spesielt den turen da vi fant den perfekte leken til Karin-Marie, som på det tidspunket bare var ei lita frøken. Å som vi angret oss på tur hjem for at den tingen ble kjøpt. Husker at vi ønsket at batteriet skulle dø, men det gjorde det definitivt ikke, så den spillende lekene spilte für Elise hele veien hjem fra Järpen. Likevel koste vi oss alltid på tur. Lenge siden vi var på tur sammen nå, men jeg skulle virkelig ønske vi kunne ta en tur til.

På besøk hjemme hos oss var du alltid glad. Vi koste oss så mye. Du hadde alltid tid til å leke med barna og de er så glade i deg. Jeg kommer til å savne latteren din og ditt vinnende vesen.

Tusen takk for at du har vært en så god venn, jeg savner deg allerede.

Vi sees igjen en dag det er jeg sikker på. Til den dagen kommer håper jeg du koser deg så masse med Oluf.

Hvil i fred kjære Tine.

 

Tine bisettes fra Svanholm Sermonirom den 30. Oktober kl 11. Jeg håper de som kjente henne kommer så vi kan minnes henne sammen. Tine var glad i å strikke og har strikket mye til sine venner. Jeg foreslår at de som har fått noe strikket av Tine tar på seg noe av det den dagen. Selv kommer jeg til å bruke lua Tine strikket til meg.

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.