Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Helgen

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 30. oktober , 2017 kl. 20:15

Denne helgen har vært fin.

Vi har for så vidt mange fine helger, men jeg synes det er ekstra koselig når Karin-Marie er hjemme og denne helgen var hun og Johannes her hos oss. Jeg hentet de på ferjeleiet på fredag ettermiddag og på tur hjem var vi en tur innom Rissa og handlet litt. Resten av fredagen var stille og rolig. Mest tv titting og kos.

På lørdag hadde jeg egentlig håpet at vi skulle få til en liten tur, men været var ikke helt på vår side i helgen. Det går fint an å kose seg inne også så det var det vi gjorde. Det ble en butikktur på lørdag også da Karin-Marie hadde lyst å kjøpe seg hårfarge. Hun ville nemlig farge håret i en kul farge til Tines bisettelse. Høres kanskje rart ut, men Tine var så glad i farger så det var en flott måte å minnes Tine på. Etter at vi hadde vært på butikken lagde vi pizza. Jeg fiksa bunnen, Johannes stekte kjøttdeig og så samarbeidet Karin-Marie og Johannes med å lage ferdig fyllet, ha fyllet på pizzaen, legge på mais, tortillachips og ost. Så ble pizzaen stekt og deretter spist. Pizzaen var kjempegod og vi koste oss masse. Resten av kvelden gikk med til lørdagskos med godis og tvtitting. Karin-Marie og Johannes koste seg på rommet med film.

På søndag var det nok en dag med litt guffent vær og det ble nok en innedag med mye tv. For min del ble det også litt lesing og strikking. Karin-Marie og Johannes så film eller serie på nett en del av dagen, men var også en  del sammen med oss her oppe. Karin-Marie fikk også farget håret sitt med hjelp fra Johannes og det ble fint :) Skikkelig fin rosa farge som jeg er sikker på at Tine ville likt.

Må også si at det er mulig å lære gammel hund (eller i dette tilfelle gammel dame) nye triks. Jeg har nemlig denne helgen i en alder av 44 år endelig lært meg å legge opp ordentlig når jeg strikker :) Det var beste Karin-Marie som lærte meg det. Tidligere har jeg bare jukset og lagt opp sånn rart. Det har jo fungert, men like bra blir det jo ikke.

Ettersom Karin-Marie og Johannes skulle være med på Tines bisettelse ble de her til i dag og vi dro derfor sammen til byen i dag tidlig.

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.