Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Halloween

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 2. november , 2017 kl. 12:38

Tirsdag var det halloween og da skulle man vel tro at alle med barn var ute for knask eller knep, eller i det minste gjorde noe som har med halloween å gjøre. Vi dro på SuperTirsdag i Rissa kirke vi. Der var det et kostymefritt alternativ til halloweenfeiringen og vi gledet oss til å dra dit. Nå er det ikke sånn at vi er i mot halloween for så vidt, men synes vel det kan bli litt mye og ungene selv valgte å ikke gå knask eller knep så da var det fint at  det var SuperTirsdag.

Vi møtte opp litt senere enn vanlig og da vi kom regnet vi med at det i alle fall hadde kommet noen, men det var bare ledere der da vi kom. Ikke kom det flere heller, men vi koste oss likevel vi. Ble en litt annerledes SuperTirsdag da ettersom det ikke var noe poeng i å dele opp ungene i grupper. Vi hjalp til med å pynte og gjøre klart til søndagens gudstjeneste. Einar Wessel og Hildur Amalie hjalp til med å henge opp og gjøre ferdig kunstverket som kreativgruppa har laget og jeg hjalp til med å spisse blyanter som skulle legges i blyantposene som hører til tegnebrettene som blir delt ut til barna under prekenen på gudstjenesten sånn at de kan tegne.  Rufus hjalp selvfølgelig også til :)

Etterpå ble det kveldsmat som vanlig, men denne gangen ble det litt ekstra kos. Det ble nugatti på brødskivene og alle de som møtte opp fikk velge et favorittgodteri som ble innkjøpt til kveldsmaten. Sven leste også et nytt kapittel fra Kamilla og tyven. Sven leser med en sånn innlevelse at det er en fryd å høre på.

Vi koste oss masse og gleder oss til neste SuperTirsdag :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.