Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Jordras

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 2. november , 2017 kl. 13:02

Natt til tirdag gikk det et lite jordras ikke langt fra her vi bor, noe som førte til at veien ble stengt i den retningen vi vanligvis kjører når vi skal inn til Rissa. Heldigvis er det mulig å kjøre andre veien så vi ble ikke innestengt.

Da vi gikk ut for å vente på skolebussen på morgenen oppdaget vi et veien stengtskilt rett nedenfor innkjørselen vår og da fikk vi litt sånn halvveis panikk. Regnet med at skolebussen ikke kom da, men det gjorde den. Den kjørte hit til innkjørselen vår og så måtte den rygge tilbake til kraftverket for å snu. I går og i dag gikk derfor ungene til kraftverket for å ta bussen sånn at bussjåføren skulle slippe å rygge tilbake.

Etter at ungene hadde tatt bussen på tirsdag morgen tok jeg med Elvis nedover veien for å se hva som hadde skjedd. Akkurat da hadde vi jo ingen anelse om hvorfor veien var stengt. Ingen info å finne om det noen steder heller så nysgjerrigheten tok overhånd. Tuslet nedover veien i sånn passe rolig tempo og fikk se masse trær som sperret veien. Det hadde altså gått et lite ras og trærne var blitt med ned og sperret nå veien. I tillegg var det en del vann der. Har regnet uavbrutt ganske lenge så var vel kanskje ikke så rart at det raste ut. Heldigvis ingen hus akkurat der så det var ikke skader på annet enn skog, et gjerde, en kabel og muligens veien. Elvis og jeg gikk hjem igjen etter å ha sett litt og jeg regnet med at det ble ryddet opp ganske raskt.

 

Timene gikk og ingenting skjedde. Det eneste som var blitt gjort etter at raset gikk var at det var satt opp sperring tydeligvis. Vanligvis melder Fosna-Folket fra om sånne ting også, men ingenting der heller så jeg skrev inn til dem og sendte med noen bilder. Da kom det en bitteliten sak der i alle fall så folk ble informert om at veien var stengt og hvorfor. Etter hvert kom det noen fra vegvesenet kjørende og Peder pratet litt med dem og fikk vite at det ikke ble gjort noe før torsdag. Måtte tørke opp litt visstnok. Er jo for så vidt greit at de ikke rydder med en gang om det ikke er mulig, men litt informasjon hadde vært greit synes jeg. Nå er vi jo ikke innesperret, men likevel så er det greit med litt informasjon synes jeg.

I dag, som lovet, kom de og startet med oppryddingsarbeidet. Nå har ikke jeg vært der å sett siden i dag tidlig, men han jeg pratet med da sa i alle fall at det regnet med at veien ble åpnet igjen i dag. Så gjenstår det å se om det går.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.