Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

På tide å kjøpe julegaver?

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 3. november , 2017 kl. 20:17

Det er vel mange som tenker på å kjøpe julegaver nå på denne tiden. Vi har så smått begynt å kjøpe inn noen småting, men ingen komplette gaver på nåværende tidspunkt. Gleder meg til jul, men med tanke på gaver kunne det gjerne vært litt lenger tid igjen til jul. Tiden går fryktelig fort for tiden synes jeg.

Hadde håpet å få behandlingsfri i julen også, men vet ikke hvordan det blir ennå. Har jo vært på CT, men har ikke fått høre noen resultater ennå. Går fortsatt og venter. Vet ikke helt hva som skal til for at jeg skal få behandlingspause, men håpet er der i alle fall. Nå den siste tiden har jeg hatt en del smerter, men prøver så godt jeg kan å holde meg positiv likevel. Går med en del smertestillende, men jeg har liksom innfunnet meg med at sånn kommer det til å være fremover.

Tilbake til julegavestyr. Her i huset er det mange ønsker og de to minste har så smått begynt å skrive ønskelister. Mange fine ønsker der. Tidligere har jeg pleid å legge ut ønskelistene på den gamle bloggen. Mulig det blir lagt der i år også, har ikke helt bestemt meg. Får tenke litt på det. Om noen ønsker å se ønskelister allerede nå så er det bare å ta kontakt så kan jeg sende over lister fra de to minste i alle fall :)

I det siste har jeg strikket mye og i dag fikk jeg litt input på noe nytt jeg kan prøve, nemlig å strikke engler. Det har jeg tenkt å gjøre et forsøk på. Spent på om jeg får det til og hvordan resultatet blir. Om det blir brukbart så legger jeg ut resultatet her. Om det blir fryktelig mislykket tror jeg at jeg holder det for meg selv :)

Som sagt har jeg strikket mye i det siste. Jeg har strikket «gensere» til kosebamsene Rufus, NøffNøff, Rolf, Musa og NåtNåt. Rufus og NøffNøff har fått lue også. Er selv relativt fornøyd med resultatet selv om Rufus sin genser, som var den første jeg strikket, sikkert kunne vært penere. Hovedpersonene selv ble i alle fall godt fornøyd :)

    

 

Det er pirkete å strikke så smått, men jeg synes det er veldig gøy :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.