Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Strikkedilla

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 8. november , 2017 kl. 07:47

Jeg har visst fått helt strikkedilla. Rart egentlig for jeg har egentlig aldri vært spesielt flink til å strikke. Det vil si jeg har kunnet strikke litt, men stort sett firkanter som har blitt skjeve. Ikke kunne jeg legge opp ordentlig heller, men nå etter at Karin-Marie lærte meg det så har jeg liksom fått helt dilla på strikking.

Først ble det gensere og luer til Rufus og vennene hans og nå er det engler det går i. Det var Ragnhild fra Englegalleriet og som også er en av lederne på SuperTirsdag som spurte meg en gang om jeg hadde prøvd å strikke engler. Vi pratet litt om det og spiren var spådd. Jeg måtte prøve.

Jeg har aldri forstått meg på strikkeoppskrifter så å prøve å strikke engler fra oppskrift ville vært dødfødt. Derfor prøvde jeg meg bare frem og englene ble skapt ut av mitt eget hode. Den første ble til i løpet av en dag og jeg synes faktisk den ble ganske kul. Etter at jeg fikk til en lagde jeg en til så nå har jeg to som er helt ferdige. Så fikk jeg ideen om å strikke en del englekropper før jeg utstyrte de med hoder og vinger, så nå har jeg 4 kropper også.

Det er så utrolig gøy å strikke nå og jeg føler en god ro når jeg strikker. Om det er englene som gir meg roen eller noe annet det vet jeg ikke, men noe er det.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.