Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Beklager

Kategori: Uncategorized | 1 kommentar » - Skrevet tirsdag 14. november , 2017 kl. 21:35

Jeg må bare beklage at jeg har vært så sløv den siste uken. Det har dessverre blitt lite bloggskriving nå, men jeg lover å komme sterkere tilbake.

Den siste uken har jeg hatt en del smerter, men prøver likevel å holde humøret oppe så godt jeg kan.

Jeg har strikket en del og har fått ferdig en del engler. Karin-Marie fikk sin egen skytsengel i fargene rosa og hvit med lilla og hvite vinger. Hildur Amalie fikk skytsengel i fargene lilla og hvit med rosa og hvite vinger. Einar Wessel har ikke fått ennå da han ville ha lyseblå og hvit med gule og hvite vinger. Jeg har sluppet opp for lyseblått garn så den engelen er satt på vent, men blir den første som blir strikket når jeg har fått kjøpt garn. Mamma har også fått en egen skytsengel som er grå og gul med gule og hvite vinger.

Den første engelen jeg strikket da jeg begynte å strikke engler ga jeg bort til Ragnhild i dag. Jeg synes det føltes riktig ettersom det var hun som ga meg ideen. Det virket som at hun ble glad iallefall.

Jeg har planer om å fortsette å strikke for det gir meg så mye. Kanskje er det flere som får en engel, hvem vet?

Jeg har foresten fått svar på CT’en jeg tok for rundt 2 uker siden nå og tilstanden er uforandret. Det er jo positivt selv om jeg kanskje hadde håpet at svulstene skulle krympe litt mer før det stoppet opp. Uansett er det jo mye bedre at det er uforandret enn at det vokser eller sprer seg mer så jeg håper det holder seg sånn en god stund til.

På grunn av økte smerter blir det nå en ny runde med stråling før ny cellegiftrunde. Vet ikke helt når det blir ennå, men håper at det blir før jul.

I ettermiddag/kveld var vi på SuperTirsdag igjen og det var trivelig som vanlig. Jeg føler en sånn god ro når jeg sitter i kirken. Gleder oss allerede til neste gang.

Annonser

Kommentarer

  1. Ragnhild sier:

    Knallfornøyd for den flotte engelen! Nå står den på soverommet slik at jeg kan be om alt godt for deg og dine utfordringer! Klem til deg og dine Eva:)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.