Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Nytt år og nye muligheter

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 5. januar , 2018 kl. 18:28

Først og fremst vil jeg ønske alle et godt nytt år. Og så må jeg bare beklage at fjoråret ble avsluttet med fullstendig skrivetørke på bloggen.

Nyttårsforsettet får være at jeg skal bli flinkere til å skrive her.

Fjorårets siste måned gikk stort sett med til julefotberedelser og jule- og nyttårsfeiring med familien.

I begynnelsen av Desember gjorde jeg meg ferdig med en runde stråling av ryggen. Jeg var plaget med en del ganske ille ryggsmerter og det ble derfor bestemt at jeg skulle få en ny runde stråling. Før strålingen ble det en ny skjellettscintigrafi som viste stor bedring på foransdringene i skjelettet. Det var beste førjulsgaven å få og jeg var så glad. Er ekstra glad for at mamma og Karin-Marie var med inn til legen så de også fikk se bildene og ta del i de gode nyhetene.

Så ble det altså stråling. 5 behandlinger denne gangen med høyere dose fordi de ikke trengte å være line forsiktige når det ikke skulle bestråles i nakkeregionen som forrige gang. Behandlingene gikk veldig greit og jeg fikk ovetnatte hos mamma og Per Gunnar mens jeg fikk stråling.

Etter strålingen var ferdig ble det ny time hos legen for å få resept på hormonmedisin som jeg skulle ta mens jeg har pause i cellegiften. Det var en stor glede å få slippe cellegift i jula. Tablettene som jeg tar en av hver dag skal visstnok holde sykdommen stabil, men det er usikkert hvor lenge den fungerer. Jeg skal på kreftklinikken i Rissa i neste uke og da regner jeg med at det blir tatt prøver. Er ganske spent på hvordan ståa er selv om jeg føler meg ganske ok akkurat nå. Strålingen har hjulpet på smertene og det betyr mindre smertstillende, noe som er veldig bra.

Etter at jeg var ferdig med stråling var det heldigvis god tid igjen til juleforberedelser. Uten cellegift ble førjulstiden veldig fin og ungene og jeg bakte en god del og koste oss masse.

.

I jula hadde vi det veldig trivelig. Karin-Marie og Izzat var hjemme og det er alltid koselig synes jeg. På julaften hadde vi julegrøt, hvor Hildur Amalie tradisjon tro var den som fant hasselnøtta. Jeg glemmet alltid å kjøpe mandel så det pleier å være hasselnøtt istedenfor mandel.

Så ble det tur til Rein Kirke hvor vi møtte mamma og Per Gunnar. De ble med oss hjem og feiret julaften sammen med oss. Vi koste oss masse med god mat og drikke. Senere ble det masse gaver og fornøyde barn og voksne.

1. Juledag hadde vi en fin tur oppi skogen. Elvis fikk løpe løs og kose seg mens ungene akte seg og rullet seg i snøen. En kjempedag 😀

Nyttåret hilste vi velkommen med litt fyrverkeri og god mat.

Nå har vi kommet godt i gang med det nye året og jeg håper på et godt år. For min del ble iallefall 2017 et godt år, selv om det ikke startet så bra.

Ønsker alle all mulig lykke i 2018 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.