Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Årets store mål

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 8. januar , 2018 kl. 15:34

Det er tøft å være barn og ungdom når mamma har uhelbredelig kreft.  Vi ler mye her hjemme og har det mye gøy sammen. Det siste året har på mange måter vært et godt år for oss, men likevel er det jo en mørk sky som henger over oss og truer. Vi har ikke latt den mørke skyen få slippe inn eller stjele lyset fra oss foreløpig, men jeg tror nok at barna tenker mer på det enn de sier.

Hildur Amalie (minstefrøkna som snart blir 11) er stor fan av Marcus og Martinus og hennes høyeste ønske er å få dra på konsert med de og gjerne også få treffe guttene. I år kommer de til Trondheim og skal ha konsert på Sverresborg i August. Vi har kjempelyst til å få til å dra dit barna og jeg, så det håper jeg virkelig at vi får til. Noe personlig møte hvor Hildur Amalie får treffe Marcus og Martinus og få tatt bilder med dem er vel heller tvilsomt at vi får til, men om vi får til konserten så blir hun nok likevel veldig glad.

Håper alle som planlegger å kjøpe billetter venter lenge sånn at det fremdeles er billetter igjen til oss når jeg en dag ved et eller annet mirakel har skaffet nok til 4 billetter (5 om Peder også har lyst til å bli med). Lillefrøkna må selvfølgelig få collectors ticket med bilde av gutta på selv om den er litt dyrere enn en vanlig billett.

Så årets store mål for de som ikke allerede har forstått det, er at vi får til å dra på konsert med Marcus og Martinus i August.

En sånn dag hadde nok vært super for oss alle og det er noe jeg virkelig ønsker å få til.

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.