Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Vår

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 18. april , 2018 kl. 19:38

Etter en lang fin vinter er det nå endelig blitt vår for alvor. Snøen smelter og det blir varmere i været. Snart stikker vel de første blomstene hodet opp også, men enn så lenge har jeg ikke sett noen.

Vinteren som har vært har vært fin med masse snø og vi har mange fine dager. Ungene har fått gå flere skirenn og har kost seg med det. For Einar Wessels del ble det pause i skikarrieren da han fikk påvist kulde og anstrengelsesastma etter at han fikk et anfall med ganske store pustevansker på et karusellrenn. Han måtte gjennom utredning med flere pustetester og anstrengelsestest. Da var det ingen tvil og legen avbrøt testen av sikkerhetshensyn og Einar Wessel fikk medisin. Han har hatt flere små anfall tidligere men det har vært litt ekstra kaldt i vinter og da slo det kraftigere ut. Han greier seg fint nå med daglig dose tabletter og ventolin før gymtimer eller andre anstrengelser. Jeg er imponert over hvor flink han er til å huske medisiner.

Hos meg har formen vært ganske grei gjennom vinteren og jeg har til og med tatt et par turer med ski på beina. Har ikke gått langt, men jeg har gått på ski. Smertene varierer, men felles for dagene mine er at de stort sett ender med at jeg er sliten og at kroppen er stiv og vond før jeg kryper til køys. Morgenen er også stort sett like med stiv kropp som til tider er vanskelig å få ut av senga. Mengdene med smertestillende som inntas hver dag er ganske store, men ikke alltid nok.

Lilevel ser jeg på meg selv som heldig. Jeg lever fremdeles, kreften er så vidt jeg vet fremdeles stabil og stabil i mitt tilfelle er bra, jeg har familie og venner som er der og jeg har Gud. Håpet lever også i beste velgående selv om onkologen presiserer at jeg må være realistisk og at jeg ikke kan forvente mange år. Egentlig synes jeg det er litt dumt at de sier sånt. Joda, jeg skjønner at min type kreft per i dag ikke har noen form for kur og at man derfor ikke kan gjøre regning med mange år, men jeg skjønner også at for hver dag, hver uke, hver måned jeg får så øker sjansen for at noen knekker koden og finner en kur. Vi skal ikke så mange år tilbake i tid for at all kreft var forbundet med den sikre død. Nå er ikke lenger all kreft en dødsdom og jeg er sikker på at en dag knekkes koden for min type kreft også og da vil jeg gjerne være her.

Jeg har fremdeles mye ugjort og ja, jeg har tenkt å gjøre det meste ut av den tiden jeg har h or lang den enn måtte bli.

Grip dagen, gjør hver dag til din beste.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.