Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Lys og varme

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 8. mai , 2018 kl. 07:47

Nå har våren kommet for fullt og dagene har blitt lysere og varmere. Blomstene titter frem og man føler seg lettere og bedre på et vis.

Det kjennes på kroppen at det er varmere ute og selv om smertene ikke forsvinner av seg selv så kjenner jeg at kroppen ikke er fullt så stiv nå. Jeg blir fortsatt sliten, men tåler mer nå virker det som.

Viljen er fortsatt sterk og jeg lar meg ikke knekke med det første. Det er en fin tid vi går inn i nå, men den kan også være slitsom så det gjelder å ta vare på seg selv. Det gjelder ikke bare meg, men alle rundtomkring og kanskje spesielt alle mødre rundtomkring. Vi har jo en tendens til å stresse litt mer enn fedrene på dager som 17. Mai og andre høytider. Mitt råd til alle er; Stress ned og nyt dagen.

På søndag (6.Mai) var vi i byen og feiret Tobias sin konfirmasjon. Ilen kirke var fylt til randen og etterpå dro vi videre til Sluppen for å være med på feiringen av Tobias. Det bugnet med mat og kaker og alt var så gjennomført med hockeytema.

Vi koste oss masse og håper konfirmanten selv koste seg like mye. Og så håper jeg mamman hans har fått hvilt seg nå etterpå for hun må virkelig ha stått på. Må også nevne mamma Lins tale til Tobias. Det var en flott og rørende tale. Tror ikke det var mange tørre øyne rundt bordet. Hun er så utrolig flink med ord og jeg digger henne. Hun har også oppdratt fine gutter som har hjertet på rett plass. Hun skryter av at guttene er så hjertevarme og for meg er det ingen tvil hvor de har det fra. Så Lin, hvis du leser dette, de har arvet det fra deg 😀

Etter konfirmasjonen ble vi med mamma en liten tur hjem til henne. Snille mamma, masserte meg og det hjalp på en kropp som ikke akkurat er like samarbeidsvillig hele tiden.

Til tross for at jeg ble sliten både i hode og kropp var det en god dag. Å være sammen med familien er alltid godt.

I går åpnet påmeldingen for neste års konfirmanter og da var jeg raskt på nett og meldte på Einar Wessel. Så neste år, nærmere bestemt 4.Mai blir det konfirmasjon her. Det gleder vi oss til. Satser på at formen holder seg så vi får til en flott feiring. Heldigvis har vi et år å forberede oss på 😀

Til slutt vil jeg bare si at jeg håper Mai blir en flott mnd for dere alle. Ikke stress, men kos dere så mye som mulig.

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.