Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Bloggutfordring – Hvis jeg fikk en milliard

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 17. oktober , 2017 kl. 13:18

Ukens tema når det gjelder bloggutfordring er altså; Hvis jeg fikk en milliard.

Man blir ikke lykkelig av penger, men de kommer likevel godt med mesteparten av tiden.

Dette er vel kanskje det temaet flest folk tenker mest på. Akkurat det med å få masse penger. Hva skulle man gjort da? Jeg er ikke annerledes enn andre og har ofte tenkt på det selv om det ikke er det som betyr mest for tiden. Penger betyr likevel en form for frihet. I dagens samfunn må man ha penger for å greie seg og et par kroner er liksom ikke nok. Selvfølgelig trenger man ikke en milliard heller, men litt ekstra hadde gjort seg.

Jeg har vel mange ganger tenkt på hva jeg skulle gjort om jeg hadde litt ekstra. Om jeg vant i lotto for eksempel.

Det jeg har kommet fram til er at om jeg plutselig fikk masse penger ville det første jeg gjorde være å betale gjeld. Har dessverre litt idiotgjeld jeg gjerne skulle kvittet meg med. Og tankene rundt det er vel mer fremtredende nå enn tidligere på grunn av sykdommen. Jeg er ikke alene om å ha det sånn, det er jeg klar over, men skulle ønske jeg hadde mulighet til å betale alt på en gang istedenfor et lite beløp hver mnd.

Etter at gjelden var betalt ville jeg funnet meg et par veldedige organisasjoner som skulle fått en god slump penger hver. De jeg tenker mest på er Kirkens Nødhjelp, Frelsesarmeen og Kreftforeningen. Så de ville nok garantert fått en god slump hver. I tillegg skulle Rissa Kirke fått litt som skulle vært øremerket SuperTirsdag for det er et supert tiltak synes jeg.

Ettersom vi snakker en milliard her så ville jeg også sikret barnas framtid med penger på sparekonto. Eksakte beløp vet jeg ikke for det har jeg aldri tenkt på, men i alle fall nok til skolegang og en brukbar leilighet i første omgang. De skal helst lære seg å arbeide for pengene også. Jeg ønsker ikke at barna mine skal tro at penger vokser på trær, men skulle virkelig ønske at jeg kunne hjulpet Karin-Marie mer enn jeg kan akkurat nå for eksempel. Skulle veldig gjerne kjøpt henne en leilighet og sørget for at hun hadde nok penger til den skolegangen hun har aller mest lyst på. Dette gjelder selvfølgelig de to andre også, men de er jo fremdeles ikke kommet så langt i livet. Karin-Marie står liksom midt oppi det nå. Må bare si at jeg er så utrolig stolt av henne. Hun har blitt så voksen og flink. En flott ung dame med bein i nesen har hun blitt og jeg er så glad i henne.

En annen ting jeg ønsker meg er et lite småbruk med en aldri så liten stall med plass til et par hester. Skulle gjerne hatt hest igjen jeg. Kanskje ikke for å komme på hesteryggen igjen, men i alle fall for å være nær hester. Barna ville nok likt å ha et par hester de også. Et fint hus på småbruket hadde også vært fint, med et stort fint kjøkken hvor ungene og jeg kan lage mat og bake sammen.

Ny bil hadde vært kjekt, selv om jeg hadde vært fornøyd nok om vi hadde litt ekstra så vi kunne fikset den vi har. Filleting men ting koster jo.

Den største tingen er vel likevel at om jeg hadde så mye penger så hadde jeg nok mest sannsynlig undersøkt alternative behandlingsformer. Eventuelt behandlinger i andre land. Penger kan ikke kjøpe lykke, men kanskje kunne de kjøpt meg tid? Hvem vet? Kanskje jeg burde hive meg på trenden med å be om penger via Vipps?

En ting er iallfall sikkert, noen milliardær er jeg ikke og kommer nok mest sannsynlig ikke til å bli heller og selv om jeg ofte tar meg selv i å ønske meg penger så er jeg alt i alt fornøyd med livet mitt som det er.

Jeg er heldig som har en så fin familie og mange gode venner og det er mye mer verd enn penger :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.