Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Ny dag, Nye muligheter

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 20. oktober , 2017 kl. 20:01

Dagen i dag har vært en fin dag.  Føler glede over at tungsinnet har sluppet taket. Det er liksom ikke meg, og jeg liker ikke å gå rundt å deppe. Jeg har jo fremdeles så mye å glede meg over, men så er det jo sånn at liten tue kan velte stort lass. Det var nok det som skjedde denne gangen.

Nå føler jeg iallfall at humøret kommer tilbake og at jeg skal greie å se positivt på hverdagen igjen. Jeg har lært at det er greit å spørre om hjelp og det var nyttig lærdom.

Dagens høydepunkt var definitivt at jeg fikk et utrolig lekkert bilde av Aina Flatjord-Nilsen, som er en veldig talentfull kunstner. Hun lager så mye lekkert og i dag fikk jeg altså overrakt en gave fra henne. Et trykk av et av hennes originale kunstverk. Jeg fikk for så vidt vite om det i går, men så det først i dag og det var enda finere enn jeg trodde. Jeg blir så rørt over å få en så fin gave.

 

Nå som humøret er stigende igjen har jeg vurdert å begynne å skrive. Vet ikke om det ender opp med å bli en bok, men har iallfall lyst å prøve å skrive en slags historie. Kanskje blir det en liten historie som jeg legger ut her eller kanskje blir det en lengre historie, det vil tiden vise. Har noen ideer som poppet opp i hodet mitt. Særlig originale er de kanskje ikke, men likevel så gleder jeg meg til inspirasjonen flommer over meg og historien blir til. Om det skulle mislykkes og det ikke blir noen historie så har jeg i alle fall prøvd :)

Dette ble bare et bittelite innlegg, men jeg ville egentlig bare dele det at humøret er på god vei tilbake.

Ønsker alle en god helg!

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.