Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Dagen i går

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 27. oktober , 2017 kl. 08:07

Ble ikke noe skriving i går så da tar jeg det nå istedenfor.

I går var jeg på CT undersøkelse. Dette er noe jeg må gjennom hver 3 mnd og er jo for så vidt en ganske ukomplisert sak. Av en eller annen grunn måtte jeg til Orkanger denne gangen. Skjønner ikke helt hvorfor for det er jo mye lengre enn å dra til St. Olav i Trondheim. Heldigvis har jeg en snill mamma som alltid stiller opp så hun plukket meg opp på flakk kl 0825 og kjørte meg til Orkdal Sjukehus. Jeg gikk inn til røntgenresepsjonen og registrerte at jeg var kommet og fikk beskjed om å gå på venterommet og så ville jeg bli hentet når det var min tur. Jeg var jo selvfølgelig ikke den eneste som var der og de andre ble ropt opp en etter en over høyttaler anlegget og måtte gå til sin røntgenlab uten eskorte. Da det ble min tur kom det altså en grei kar og hentet meg så jeg slapp å gå alene. Følte meg veldig spesiell da altså. Neida, jeg bare tuller, men synes det var litt snodig at de som skal på vanlig røntgen bare blir ropt opp mens de som skal på CT blir hentet.

Vel inne på CT laben kom alle standardspørsmålene om jeg hadde noe metall noe sted osv og så var det å legge seg på benken som ikke akkurat er komfortabel å ligge på. Oppdaget selvfølgelig at det var sånne fine metallringer på joggebuksa så da måtte den trekkes ned såklart. Og jeg som hadde tatt på meg den fordi den ikke hadde noe glidelås, tenkte ikke på de ringen. Ikke at det gjør noe å trekke ned buksa liksom, men likevel. Så ble jeg stukket eller alle kunstens regler for å få satt inn venflon for kontrastvesken. Årene mine begynner å bli litt lei tror jeg så der de vanligvis stikker, der ble det mislykket nå så han måtte stikke på nytt på siden av håndleddet. Gikk greit det så da var jeg klar for oppstart av undersøkelsen.

Ble kjørt inn i trommelen og så satte de i gang. Fikk beskjed om å holde pusten og så startet maskinen å ta bilder og så fikk jeg beskjed om å puste vanlig igjen. Og plutselig kommer han fyren springende ut fra kontrollrommet. Du har på det et smykke du sier han. Hjelpes så flaut, jeg hadde helt glemt å ta av det jeg. Bruker alltid å huske det, men så glemte jeg det altså. Ser for meg at de første CT bildene ble kjempelekre med et kors på :) Han kom bort til meg og tok av meg smykket og så forsvant han igjen. Etter det ble jeg liggende i noe som føltes som en evighet uten at noe skjedde før han kom tilbake igjen for å sett kontrasten. Vanlig følelse av varme og av å tisse seg ut og så satte undersøkelsen i gang igjen med ny runde med å holde pusten og puste vanlig. Etterfulgt av enda en hold pusten som varte en halv evighet og jeg måtte bare gi opp og trekke pusten før de sa at jeg kunne. Lurer på om de hadde glemt å be meg om å puste igjen. Ville ikke vært første gang i såfall. Får være grenser for hvor lenge man skal holde pusten i alle fall.

Etter at undersøkelsen var ferdig dro mamma og jeg på Amfi på Orkanger hvor vi gikk å kikket litt i butikkene før vi gikk ned på GID for å spise pizza. Hadde gledet oss til mat, men ble veldig skuffet. Pizzaen luktet fjøs og smakte enda verre. Absolutt ikke verd pengene mamma betalte for maten. Fysj og fy det var rett og slett grusomt. Mamma klagde litt til hun ene som jobbet der da hun kom for å ta av bordet da vi skulle dra. Hun påsto at mange bruker å skryte av pizzaen deres og hun forsto ikke hva som kunne ha skjedd i dag ettersom den ikke smakte godt. Min teori er at det for en gangs skyld var noen med smaksløker som spiste der. Dit skal ikke jeg flere ganger for å spise i alle fall.

Så gikk turen til Tiller hvor vi var på Gautes fabrikksutsalg, Jula og Sport Outlet. Mamma kjøpte jakke, genserjakke og joggebukse til meg. Jeg er heldig jeg, nå slipper jeg i alle fall å fryse for nå har jeg fått vinterjakke :) Jeg handlet noen småting jeg også da.

Etter at vi var ferdige på Tiller gikk turen til Flakk hvor jeg tok ferja tilbake til riktig side av fjorden. Og så kjørte jeg hjem og gjorde stort sett ingenting resten av dagen. Dvs jeg sov et par timer etter vi hadde spist middag. Holdt på å sovne i sofaen så jeg ble jagd i seng. Blir sliten av sånne dager, men så er det jo koselig å tilbringe tid med mamma også.

Tusen takk for at du stiller opp Mamma :) Jeg er glad i deg.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.