Bloggnorge.com // Rare Evas Liv på lånt tid
Start blogg

Rare Evas Liv på lånt tid

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Ting tar tid

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 23. november , 2017 kl. 10:23

Ble visst ikke noen bedring i hyppigheten av blogginnlegg. Akkurat nå har det nok blitt litt nedprioritert. Har fortsatt strikket mye og har også gjort mye annet. Ting skjer og ting tar tid.

Vi har feks startet med julevasken og Einar Wessel har vært spesielt ivrig på å hjelpe til. I forrige uke ryddet og vasket han oppå kjøkkenskapene og det er en stor jobb. Han skrubbet og vasket og resultatet ble kjempebra. Han ga seg ikke før alt fett og gugg var borte. Om han fortsetter sånn inn i voksenlivet blir han et absolutt funn for en heldig frøken som kaprer ham.

Onsdag i forrige uke kom mamma på besøk. Hun hadde så lyst til å hjelpe til så hun vasket og ryddet i gangen. Vi gikk oss en tur med hundene også. Hadde en kjempekoselig dag med masse kos. Til middag koste vi oss med kyllingtaco.

På fredag var jeg på kreftklinikken en snartur og tok blodprøver og snakket litt med Guri. Etter at jeg var ferdi der satte jeg kursen mot Skaugdalen Montessoriskole hvor jeg hjalp til med å lage kranser til julemarkedet. Det var kjempetrivelig og Hildur Amalie synes det var gøy at jeg kom. Foreldrene ved skolen er generelt flinke til å være med på sånne ting og der har nok flere skoler mye å lære.

I helga var det litt snø ute så på søndag ble jeg med ungene en tur oppi skogen så de fikk ake. Elvis ble også med og sprang som en gal og koste seg.

Akkurat nå sitter jeg på ferja på vei til byen. I morgen tidlig skal jeg på sykehuset for å ta ny skjellettscintigrafi, time til onkolog og ct doseplan. Det blir oppstart med ny runde stråling i neste uke. Skal tilbringe dagen i dag med mamma og overnatte der før morgendagen tilbringes på sykehuset.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.